Ние сме свикнали с женския баскетбол в Южна Каролина“, каза

...
Ние сме свикнали с женския баскетбол в Южна Каролина“, каза
Коментари Харесай

Кандидатът за президент Хейли аплодира звездата на обръчите от Айова Кейтлин Кларк между прекъсванията на кампанията

„ Ние сме привикнали с женския баскетбол в Южна Каролина “, сподели Хейли. „ Развълнувани сме, толкоз се радваме, че сме тук. Напред, лейди Хоки. Миналия март, в полуфинал на шампионат на NCAA, Кларк означи 41 точки, до момента в който Айова постави завършек на съвършения сезон на защитаващия първенеца Южна Каролина.

Хейли и нейният наследник седяха с Дейвид Блудър, брачният партньор на треньора.

Дори когато някои почитатели се приближиха до Хейли, до момента в който тя седеше на мястото си, всички погледи бяха вперени в Кларк, настоящия народен състезател на годината на Associated Press.

Кларк, която завоюва популярност и благосъстояние със своята неповторима игра, има към 20 000 повече почитатели в Instagram от Хейли, някогашен дипломат на Организация на обединените нации.

По-рано Събота, по време на изява в Коралвил, Хейли изрече името на звездата от Айова, наричайки я „ Кейтлин Колинс “, евентуално имайки поради Кайтлан Колинс от CNN.

Но няма подозрение, че Хейли знае всичко за Кларк. По време на спирка в Анкени през ноември Хейли сподели, че в случай че има метод...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР