Ние сме просто, извинявам се, със свалени гащи. Това заяви депутатът

...
Ние сме просто, извинявам се, със свалени гащи.
Това заяви депутатът
Коментари Харесай

`Ние сме просто, извинявам се, със свалени гащи` |

" Ние сме просто, оправдавам се, със свалени гащи. "

Това съобщи депутатът и съпредседател на " Демократична България " Христо Иванов по тематиката с позицията на България за войната в Украйна в изявление за " Дарик радио ".

" Демократична България " ще упорства за еърполисинг (охрана на въздушното пространство - б.р.), за бързо и масирано вложение в превъоръжаване и рационализация на българските въоръжени сили, както и за замяна на съветските мигове, стана ясно от думите му. " Пак се готвим да дадем 300 млн. лева на Путин " (за - б.р.), добави Иванов.

Според него е безусловно несериозно да се приказва, че даването на оръжие и муниции на Украйна ни прави част от войната. " Ние сме част от тази война, тъй като сме директно и директно заинтригувана страна. Ние граничим с тази война. Въпросът е да се защитим. Нашата най-хубава отбрана е в Украйна и в бързо прекосяване на режим " адекватност на нашите служби ", сподели Иванов.

" Да даваме бронежилетки и каски на Украйна ни прави част от войната, а да даваме кинти на Путин, това не ни прави част от войната, по този начин ли? Хайде да сме малко по-сериозни ", коментира той.

" Част от войната ни прави нейната характерност. Путин води тази експанзия, с цел да предефинира интернационалния ред. От това дали ще успее, фундаментално ще се трансформират изискванията за националната сигурност на България. Ние ще стоим ли да се питаме на кое място сме в листата на Путин от евентуални огнища за дестабилизация - в първата петица ли сме или в първата десетка. Първо преди нас са Молдова, Република Сръбска и Косово ли са, или сме малко преди Косово ", добави Иванов.

Арестът на Борисов

Той разяснява и ареста на Борисов, Горанов и Севделина Арнаудова по отношение на проблема с Васил Божков.

Според Иванов въпросът с Божков е доста сериозен и отива в сърцевината на целия корупционен модел, който съществува в България. Божков не е в България, само че Наказателно-процесуален кодекс разрешава той да бъде разпитан отдалечено. Прокуратурата това не го направи, тъй като тя обслужва недосегаемостта на ГЕРБ ", съобщи Иванов.

Христо Иванов още веднъж повтори, че статуквото в прокуратурата е бетонирано. " Затова е толкоз значимо фундаментално Гешев да се разкара, с цел да стартира някакво топене в прокуратурата ", добави той. 

Според него карцерът на Борисов ще активизира ГЕРБ, само че няма подозрение, че тези проблеми би трябвало да бъдат разследвани.

Нови избори? Не

" Предсрочни избори няма да има. Кой желае да бъде министър председател сега, който да се чуди да даваме ли оръжие на Украйна или да не даваме. Трябва да ви кажа, че доста искащи няма. Всеки си дава сметка, че никой не може да предскаже тези избори от кого ще бъдат извоювани... да не би инцидентно Путин да ги завоюва. Ще има по-скоро леко преформатиране на разнообразни болшинства в Народното събрание ", предвижда той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР