“Ние сме под голямо напрежение, хората ни гледат в очите

...
“Ние сме под голямо напрежение, хората ни гледат в очите
Коментари Харесай

Акад. д-р Лъчезар Трайков: Ремдесивир помогна на мои приятели, когато закъсаха

“Ние сме под огромно напрежение, хората ни гледат в очите и чакат да пристигна едно огромно лекуване, тъй като, в случай че не пристигна лекуване, ние ще бъдем дълго време изправени пред режима, в който живеем сега. Ние забавихме нашият естествен метод на живот, живеем в фиктивен темп. Проблемът е, че в същинското ни схващане става въпрос за нещо съществено “. Това сподели за сегашната обстановка с неврологът и ректор на МУ-София акад. доктор Лъчезар Трайков в „ Лице в лице ” по БТВ.
" Относно изказването на СЗО, че не предлагат да се дава ремдесивир на приети в болница, те споделят, че няма резултат върху % на настъпването на тежки етапи, може и по този начин да е. Има доста медикаменти, които бяха пуснати комерсиализирани, на третата-четвъртата години се оказа, че някои имат странични резултати и ги изкараха от пазара ", сподели още експертът.
 СЗО: Не е потвърдено, че ремдесивир повлиява в лекуването против COVID-19 СЗО: Не е потвърдено, че ремдесивир повлиява в лекуването против COVID-19
Антивирусното лекарство ремдесивир не би трябвало да се употребява за лекуване на пациенти с COVID-19, без значение какъв брой тежко е тяхното състоян...
" Ремдесивир въздейства върху репликацията на вируса, първоначално се дава при тежки случаи. Имам другари, когато закъсаха, и настояват, че им е оказал помощ доста. И други, при които беше изработен при първото им подсмърчане, при първите им признаци, взеха решение да го създадат тогава, с цел да ударят вируса в самото начало, когато признаците не са развити. И те също са удовлетворени. Хората, при които е изработен, са се развили добре, оживели са. Много скоро хората ще трансферират страховете върху имунизацията, може да се окаже, че тази ваксина избавя ", добави акад. Трайков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР