Ние сме абсолютно категорични от ДБ, че председателят на КПКОМПИ

...
Ние сме абсолютно категорични от ДБ, че председателят на КПКОМПИ
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Рашков ще го подкрепим за КПКОМПИ, но първо да се провери има ли връзки с ДС

Ние сме безусловно безапелационни от Демократична България, че ръководителят на КПКОМПИ не може да е обвързван по никакъв метод с Държавна сигурност. Ние ще подкрепим Бойко Рашков, само че първо би трябвало да се ревизира и в случай че той е от Държавна сигурност, няма какво да приказваме. Абсолютно безапелационни сме и няма да отстъпим от мнението си, че не може да се избират хора на Държавна сигурност.

Това разяснява пред бТВ Атанас Атанасов, Демократична България.

Кой е водачът на ГЕРБ? Бойко Борисов. Човек, който е приключил школата в Симеоново. Онази специфична школа, която беше част от репресивния уред на комунистическия режим. След 89 година в рапорта му за овакантяване на Министерство на вътрешните работи беше написал като съображение за освобождение, защото желае да резервира участието си в Българска комунистическа партия. И в този момент от ГЕРБ ще ни държат на нас сметка, уточни той.

Ние от Демократична България към момента не сме решили, дали в случай че има кабинет, ние бихме взели участие единствено с поддръжка или и със свои министри. Ние сме по-скоро за експертен кабинет, а Нинова желае политически кабинет. Така че следва да рещим според от конфигурацията на кабинета, уточни той. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР