Ние ще бъдем социалната алтернатива на правителството, ще бъдем социалната

...
Ние ще бъдем социалната алтернатива на правителството, ще бъдем социалната
Коментари Харесай

Манолова представи новата си партия: Нужна е социална алтернатива на правителството |

" Ние ще бъдем обществената опция на държавното управление, ще бъдем обществената партия ", съобщи Мая Манолова при представянето на новата ѝ партия ``Изправи се, България``. 

" Партиите в Народното събрание вървят след събитията и са подготвени да предадат хората, с цел да останат във властта ", сподели още тя и добави, че сега в България няма обществена партия.

Манолова разкритикува Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова, които по думите ѝ са предали ползите на работещите хора.

Тя обаче последва тезите на Българска социалистическа партия във връзка с войната в Украйна и съобщи, че партията ѝ ще бъде срещу изпращането на оръжия в страната, както и против всевъзможни дейности, които биха нараснали насилието.

" Време е дипломацията да си свърши работата ", сподели тя.

Манолова съобщи, че по тематиката за правосъдната промяна ще си партнират с Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Мария Капон, които основаха гражданското придвижване " Ние идваме ". Въпросът за съдействие с тях или с възможния политически план на някогашния министър на защитата Стефан Янев все още не е на дневен ред, защото не са ясни целите им, сподели още тя. 

По време на представянето лидерът на " Изправи се, България " добави, че партията ще бъде част от огромен обществен план, в който ще влязат разнообразни обществени организации, както и хора, които са защитавали правата на уязвимите и работещите.

С 98 гласа бе призната учредителната декларация на партията. В нея е записано, че " Изправи се, България " ще работи за поддръжка на работещите и дребния бизнес. Днес беше основан и инициативният комитет на партията, отпред на който застанаха Мая Манолова, Юлиян Ненчев и Никола Вапцаров. 

Учредителното заседание ще бъде на 1 май.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР