Ние се връщаме към хартиената коалиция, връща се страната назад,

...
Ние се връщаме към хартиената коалиция, връща се страната назад,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Обидени няма! Вървим просто назад

" Ние се връщаме към хартиената коалиция, връща се страната обратно ", съобщи в коридорите на Народно събрание съпредседателят на Демократична България Христо Иванов, съобщи NOVINI.BG.

Червените линии не са в предишното, разяснява още той думите на Бойко Борисов, че към този момент на дневен ред не са тематики като оръжието за Украйна, хартиената бюлетина и други.

Иванов разясни, че счита, че помощта на България за Украйна би трябвало да продължава, с цел да се отблъсне агресорът.

Христо Иванов разясни, че на Българска социалистическа партия в никакъв случай Демократична България не са отказвали диалози.

Иначе, разкри съпредседателят на Демократична България, няма пускане на договаряния с " Продължаваме промяната " за взаимно присъединяване на идни избори.

На въпрос дали от Демократична България са афектирани на президента Румен Радев, Иванов отговори, че въобще няма никаква засегнатост. " България е на кръстопът. Трябва да си даваме ясна сметка за това. Можеше в една посока да има мъчно, само че реформаторско държание. Президентът не потегли натам обаче ", съобщи Христо Иванов.

Във връзка с това дали ГЕРБ са затворена страница за Демократична България, той изясни, че на страниците, който той гледа написа целите на партията.

Иванов разяснява и случая с пребитият българин в Охрид. Той разясни, че остро стачкуват от Демократична България. По думите му, България има инструментариум да окаже напън върху Северна Македония.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР