Ние се разграничихме от тези майки сега, този протест твърди,

...
Ние се разграничихме от тези майки сега, този протест твърди,
Коментари Харесай

Майка на дете с увреждания: Протестът не трябва да има директор, а каузи

Ние се разграничихме от тези майки в този момент, този митинг твърди, че съставлява единствено конфедерацията на Вера Иванова, което не е правилно, тъй като когато започнахме митингите преди три години, те представляваха майките. Това сподели майката на дете с увреждания Ина Маринова.

Майките не са организация, не са политическа партия или ООД, с цел да имаме един началник или представител, добави тя. Протестът не би трябвало да има шеф, трябват дела, разяснява още тя.

Според Маринова към този момент няма идея:
Ина Маринова - майка на дете с увреждания: Защото нямаме право да се изразим, изключително в страницата във Facebook на митинга, аз се пробвах да напиша коментар, само че беше заличен. Ние се разделихме в края на лятото. Имахме проблем и със обществения министър и ние го върнахме на поста му, тъй като този министър искаше да работим, ние комуникирахме добре, имаше проблеми, само че това е обикновено и се взема решение последователно.
Още тогава споделих да спрем акциите на улицата, разяснява Маринова:
Ина Маринова - майка на дете с увреждания: Това ръководство би трябвало да има време да напише, да разиска, да огледа многото гледни точки, ангажирани с тези хора и тогава да решим - да влезе, или не. Не се диференцирам от оставката на Валери Симеонов, това е честен акт. Нашата идея обаче е за всички хора с увреждания.
Протестираме за всички хора с увреждания, освен за нашите деца. Подобрението ще се усети чак 2025 година, само че въпреки всичко се работи. Реформата върви и желаеме да върви, а не да я натискаме на улицата, сподели още тя.

Според Маринова Вера Иванова от " Системата ни убива " се е заиграла и по тази причина са се отдръпнали част от майките от митинга.
 Майките на деца с увре​ждания: Оставката на Симеонов е дребна извоювана борба Майките на деца с увре​ждания: Оставката на Симеонов е дребна извоювана борба
Малка извоювана борба за митинга от 26 дни е подадената оставка на Валери, който е напълно честен митинг и освен на майките, само че отбрани и достойнст...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР