„Ние също се чудим защо няма реформа в системата на

...
„Ние също се чудим защо няма реформа в системата на
Коментари Харесай

Синдикати: Ние също се питаме защо няма реформа в системата на МВР


„ Ние също се чудим за какво няма промяна в системата на Министерство на вътрешните работи “, сподели Албена Предоева от УС на Синдикалната федерация на чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

„ Защо се прави промяна на парче. Не са удовлетворени жителите, ние като чиновници не сме удовлетворени, не са удовлетворени и ръководещите “, сподели още Предоева. „ Реформа без пари няма по какъв начин да се реализира “, прибавя представителят на синдикатите.

Тя добави, че се надява този път митингите на служителите на реда да реализират настояванията им. „ За 13 година са намалели щатовете на чиновниците с полицейски пълномощия. Това са хората на улицата. Те имат полицейски пълномощия, а главната им работа е на бюро. Хората не са задоволително “, сподели още Предоева.

Предстоят срещи на синдикатите с представители на „ Продължаваме промяната “ от комисията за вътрешна сигурност и публичен ред, както и с партия „ Възраждане “. Те се надяват настояванията на служителите на реда да бъдат чути. В противоположен случай митингите ще продължат.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР