Ние с ГЕРБ няма как да участваме в управление заедно.

...
Ние с ГЕРБ няма как да участваме в управление заедно.
Коментари Харесай

Василев категоричен: ПП и ГЕРБ не може да управялват заедно

Ние с ГЕРБ няма по какъв начин да участваме в ръководство дружно. Това изрично съобщи в Народоосвободителна въстаническа армия Радостин Василев.

Той дефинира като „ безапелационен победител ” партията на Бойко Борисов на последните избори, само че акцентира, че постоянно виновността за проваления мандат носи първата политическа мощ. Василев не скри, че е оптимист за съставянето на кабинет с третия мандат, само че уточни, че съгласно него това ще е огромен компромис за България.

„ Мандатът ще бъде забавен от позиция на това, че е допустимо трайно несъвместими политически субекти, които нямат нищо общо между тях, внезапно, в името на националното избавление, да се прегърнат ”, разяснява той, без да предвижда у кого е допустимо да отиде третата директория от Румен Радев.

По думите му партиите, отразяващи статуквото, и тези, търсещи смяна, имат „ екзистенциални разлики в разбиранията за правене на политика ”. Според народния представител е било предстоящо, че Декларацията на Политическа партия няма да бъде подкрепена от болшинство в Народното събрание, само че непредвидена е била неналичието на спор по целите за страната.
ТЕМА преди 26 минути 300 преди 2 дни 10641 преди 2 дни 21521
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР