Ние през цялото време сложихме това, което вярваме, че трябва

...
Ние през цялото време сложихме това, което вярваме, че трябва
Коментари Харесай

Кирил Петков: Пренебрегнахме партийния си интерес и плащаме голяма политическа цена

„ Ние от самото начало сложихме това, което имаме вяра, че би трябвало да се случи за България над партийния си интерес. За това плащаме огромна политическа цена. Готови сме да я платим, до момента в който резултатите са верни “.

Това съобщи пред „ БНР “ съпредседателят на обединяването „ Продължаваме промяната-Демократична България “ /ПП-ДБ/ Кирил Петков . Според него настоящето постоянно държавно управление може да издържи дълго, само че за задачата са нужни дисциплинираност и приоритизация на държавните ползи пред тези на партиите.

Кирил Петков прикани критиците да изчакат и да наблюдават за крайния резултат от измененията

„ Докато резултатите се случват, тези болшинства не могат да бъдат укорими. Ако ГЕРБ и Движение за права и свободи гласоподават за крайните резултати, които ще доведат до по-добро развиване, ние ще поемем пиарският риск за това, че всички ще ни хулят. В момента, когато се промени крайните резултати, тогава ние ще отсечем и мисля, че и сътрудниците от ГЕРБ това го осъзнават “.

Той разяснява и Бюджет 2023, като по думите му бюджетът на служебното държавно управление е убивал пътя за еврозоната и е предполагал безсистемно харчене на средства. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР