„Ние практически сме изчерпали границите на отстъплението. Знаете как е

...
„Ние практически сме изчерпали границите на отстъплението. Знаете как е
Коментари Харесай

Няма накъде да отстъпваме, но Путин има план, а санкции не ни плашат: Замът на Съвета за сигурност на Русия Д. Медведев

„ Ние на практика сме изчерпали границите на отстъплението . Знаете по какъв начин е признато да се приказва: „ Няма накъде да отстъпваме, зад нас е Москва”. В дадения случай и по гаранциите за сигурност, които желаеме.
Отказът на Съединени американски щати да даде на Русия такива гаранции доста усложнява общата обстановка в света.

Но проектите ни за деяние при тази обстановка не се разкриват. Решението ги взема президентът, който е висш главнокомандващ”, съобщи в изявление за съветските медии неговият заместител в Съвета за сигурност на Русия, някогашния президент и екс министър председател Дмитрий Медведев.

„ Война би била най-драматичният, просто катастрофичен сюжет. И аз просто се надявам, че това в никакъв случай няма да се случи. Въпреки, че обособени луди, горещи глави на тази тематика разсъждават в НАТО и Съединени американски щати.

Един от слабоумните старци от Сената сподели, че не изключвал лимитирано нуклеарно сблъскване, продан на нуклеарни удари сред Русия и Съединени американски щати. Сигурно на него му е все едно – нали е на много години и счита, че е взел своето и е време да раздава по заслуги. Но това е параноя, дори не желая да го коментирам”, съобщи вторият човек след Путин в Русия.

„ Ето в този момент ни заплашват с „ адски” наказания. Добре помня думите на моя сътрудник Обама, който, май беше 2015 година, откакто влязохме в клинч по известни аргументи и бяха въведени наказания, беше споделил фраза, която съм запомнил, че съветската стопанска система е рухнала на части. И къде е в този момент Обама? Пенсионира се, а стопанската система наша си живее, развива се.

Санкциите изобщо за нашата страна са нещо непрекъснато. На Съветския съюз, а в него сме родени, глобите се въвеждаха най-малко 10 пъти по разнообразни аргументи. В това число и за известния газопровод Уренгой – Помары – Ужгород и така нататък (б.р. първата тръба за Европа от Русия, в чиято отбрана и срещу санкционирането й тогава се афишира с цялостен теоретичен труд сегашният държавен секретар на Съединени американски щати Блинкен, както съветските медии подсетиха тези дни, когато настоящ е Северен поток 2).

Та всичко това не е ново за нас.
100% съм сигурен, че Северен поток 2 ще бъде въведен в употреба, просто тъй като няма чудеса. Ако има икономическа нужда, тя би трябвало да бъде осъществена. Иначе газът ще коства 2 хиляди евро периодичен, което никой не можеше да си показа преди 5 или 10 години. Това са гигатски пари!”, безапелационен е Медведев.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР