Ние от Има такъв народ“ (ИТН ) ще вземаме практични

...
Ние от Има такъв народ“ (ИТН ) ще вземаме практични
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев: От ИТН сме в този парламент, защото можем да носим отговорност

Ние от „ ИТН “ (ИТН ) ще вземаме практични решения, подкрепяйки всяко деяние, което е от изгода за българските жители. Това съобщи в декларация от името на парламентарната група Ивайло Вълчев по време на първото тържествено съвещание на 49-ото Народно заседание.

По думите на Вълчев проблемите на страната не са партийни, а национални.

Моментът официално е церемониален, само че нашият витален опит ни кара да знаем, че всички показни думи са изцяло непотребни, означи депутатът в уводните си думи.

„ Ние от Има Такъв Народ сме в политиката и в този парламент, тъй като можем да носим отговорност. Точно тази отговорност ни задължава да бъдем градивни и да създадем всичко допустимо този парламент да работи, да създадем всичко допустимо и всичко, което зависи от нас за разрешаването на рецесиите, които стоят пред всички български жители “, сподели той.

За Има Такъв Народ е значимо оптимално бързото приемане на България в Шенген, завършването на подготовката за участието в еврозоната и оптимално бързото приемане на законите, които са нужни и са свързани с Плана за възобновяване и резистентност, добави Вълчев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР