„Ние от БСП свикахме експертните съвети на коалицията, за да

...
„Ние от БСП свикахме експертните съвети на коалицията, за да
Коментари Харесай

Бойко Клечков, БСП: С актуализацията на бюджета ще предложим социални мерки за най-нуждаещите се

„ Ние от Българска социалистическа партия свикахме експертните препоръки на обединението, с цел да разгледаме обществените ограничения, които бихме могли да предложим с актуализацията на бюджета. Тя е нужна, тъй като въпреки да приехме един доста добър бюджет, който включва близо 20 милиарда в своята обществена част и чиито резултати занапред ще стартират да се усещат, са нужни спомагателни промени, защото галопиращата инфлация изяжда увеличените приходи.”

Това съобщи националният представител от " Българска социалистическа партия за България " Бойко Клечков в ефира на Евроком и добави, че едни от главните ограничения ще бъдат необлагаем най-малко от 760 лева, както и ново преизчисляване на всички пенсии, а също по този начин и нарастване на минималната такава.

По думите му от Българска социалистическа партия са длъжни да погледнат точно към хората, които са с най-ниски приходи и да подхващат ограничения, които биха им помогнали. Клечков разяснява и обстоятелството, че в дребните обитаеми места има остра потребност от възстановяване на здравното обслужване.
Според него по време на своето ръководство ГЕРБ са употребявали профилираните съд и прокуратура като бухалка за неуместните и той изрази задоволеност, че Народното събрание през днешния ден е съумяло да закрие тези два на практика неработещи органа.

„ Аз съм един от основателите на това противопожарната сигурност и телефон 112 да излязат от структурата на вътрешното министерство. Ще предложим основаването на напълно нова държавна организация, която да усъвършенства тяхната работа”, сподели още националният представител от левицата и акцентира, че всичко това е при изискване работещите в тези ведомства да запазят своите обществени придобивки.
Той изрази вяра, че в идната актуализация на бюджета ще бъде задоволено желанието на служителите на реда за нарастване на техните заплати сред 15 и 25 %.

Подкрепяме машинното гласоподаване, само че практиката ни демонстрира, че хората държат да има и гласоподаване с хартиена бюлетина, тъй като по-възрастните ни съграждани се тормозят от това да упражнят вота си на машина.
„ Не е обикновено от 50 лв. хората внезапно да дължат 400-500 лв. и една от главните цели на този закон е да предпазим нашите съграждани”, с тези думи социалистът изрази поддръжка и разяснява оферти от Корнелия Нинова законопроект за колекторските компании.
В умозаключение Клечков съобщи, че моделът на Борисов ще бъде дефинитивно разграден, откакто ГЕРБ бъдат извадени от властта в дребните обитаеми места.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР