Ние от БСП смятаме да развиваме икономиката в Благоевград и

...
Ние от БСП смятаме да развиваме икономиката в Благоевград и
Коментари Харесай

Румен Томов: Откриваме 1280 нови работни места с помощта на чужди инвестиции

Ние от Българска социалистическа партия считаме да развиваме стопанската система в Благоевград и в тази връзка привлякохме немски вложител, който към този момент строи. Тази година, октомври месец, ще бъде пуснат завода с 300 работни места, които до 5 години ще станат 800. Ние оказваме помощ на бизнеса безусловно. Трябва индустриална зона в града. Имаме привлечени още трима вложители, а за 2 години ще създадем 1280 работни места. Който завоюва вота ще има преимущество и в парламентарните избори. Изборът за кмет е мажоритарен избор, хората преценят персоналните качества. Това съобщи Румен Томов, претендент за кмет на Благоевград пред БСТВ, седмица преди балотажа на частичните локални избори в Благоевград, когато ще се яви на решаващия край с претендента на Има Такъв Народ.

" Искам да прикани хората този път да излязат да гласоподават, тъй като това е техният град и техният избор, без значение какво е времето и изискванията. Това е тяхното бъдеще ", прикани претендентът за кмет.

" Хората демонстрираха протестен избор, че не може по този начин да се отстранява законно определен кмет. Искам да благодаря на органите на Министерство на вътрешните работи, които ограничиха до най-малко пазаруването на гласове, въпреки че получихме сигнали, че някои партии го вършат. ГЕРБ се срина до трета политическа мощ, тъй като притискаха бизнеса и не даваха опция а хората да се изявяват.

Ние от Българска социалистическа партия постигнахме доста в изискванията на пандемия. Хората би трябвало да почувстват свободата да се показват свободно. Ще бъде извънредно мъчно, кметската работа не е лека работа, това е комплекс от доста неща, които се ръководят. Благоевград ще бъде в нулева позиция месеци наред, в случай че човек без опит заеме позицията. Опонентът ми е обиколил няколко партии в спектъра на политическото пространство, не е ново лице. Интересното е, че е претендент за кмет и депутат по едно и също време ", сподели още Румен Томов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР