Ние от БСП няма да подкрепим бюджетите нито на ДОО,

...
Ние от БСП няма да подкрепим бюджетите нито на ДОО,
Коментари Харесай

Гьоков: Бюджетът замразява плащания

" Ние от Българска социалистическа партия няма да подкрепим бюджетите нито на ДОО, нито на Здравната каса, нито бюджета на страната. Мотивите са доста точни и ясни - няма политики. " Това съобщи националният представител от Българска социалистическа партия Георги Гьоков в ефира на BGonAIR.
По думите му може видимо за пенсионерите 11% нарастване да са огромна наслада, само че когато се регистрира инфлацията от над 9% - то нарастването се изяжда най-малко на половина.
" Останалите осигурителни заплащания са замразени. Минималното на ден обезщетение остава 18 лв., само че в случай че следваме логиката то да е 60% от минималната работна заплата - то би трябвало да бъде над 26 лв.. Така стои въпросът и с майчинството за втората година, макар основаните публични упования, че то ще бъде равно на минималната работна заплата. Замразени са всички заплащания, което значи, че те ще бъдат на равнищата от предходната година. И при съществуването на инфлация и други процеси - хората няма да живеят по-добре през идната година ", заключи депутатът.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР