Ние няма да се откажем, с 25 депутати пак ще

...
Ние няма да се откажем, с 25 депутати пак ще
Коментари Харесай

Ченчев от Чепеларе: Ще се борим за преизчисляване на пенсиите и 850 лв. минимална заплата

„ Ние няма да се откажем, с 25 депутати отново ще се борим да имате преизчислени пенсии и 850 лева минимална работна заплата. ”

Това съобщи заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” и член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Иван Ченчев пред партийния актив в Чепеларе. Заедно със секретаря на парламентарната група на левицата Христо Проданов участваха в първите срещи с партийни организации след парламентарните избори.

„ За 7 месеца успяхме да върнем страната в ръководството през държавните дружество. Затова Европа ни регистрира растеж за първото шестмесечие на годината - първи по промишлено произвеждане и на четвърто място по растеж на Брутният вътрешен продукт. Нинова като стопански министър спря течовете в държавните предприятия и сподели, че страната може да бъде и добър собственик ”, изясни Ченчев.

Той напомни, че с министър на туризма от Българска социалистическа партия браншът е отчел с 30% по-добър сезон от предходната година. „ Безспорен е триумфът на левицата в обществената сфера с невиждания обществен бюджет от над 22 милиарда лева А самите животновъди и растениевъди споделят, че при министър Иванов за получавали най-вече заплащания ”, сподели още социалистът.

Относно избора на ръководител на Народното събрание, Иван Ченчев разяснява: „ В една страна, която е залята от рецесии и с вилнееща война на няколкостотин километра от нашата граница, на нея ѝ би трябвало работещ парламент. Това, което направихме ние е да го разблокираме, с цел да може да стартира да работи в интерес на българските жители.

Членовете на Българска социалистическа партия от Чепеларе и района показаха своята поддръжка към народните представители и им вдъхнаха кураж да продължат да отстояват целите на социалистите в Държавния бюджет.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР