“Ние носихме отговорност до изборите, от тук нататък колегата политик

...
“Ние носихме отговорност до изборите, от тук нататък колегата политик
Коментари Харесай

Борисов обеща на Трифонов да му прати 10 дежурни депутати да го подкрепят

“Ние носихме отговорност до изборите, от тук нататък сътрудника политик Слави Трифонов би трябвало да излезе и да си поеме отговорността “, изясни министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов в изявление пред членовете на Министерския съвет в сряда. Той прикани " ИТН " да поеме своята отговорност, само че заподозря, че “играта най-вероятно ще бъде да се провокира още безпорядък “.

“Да не дезертират, да не се оправдават, че им липсва нещо. Готов съм да имам 10 дежурни депутати, които да ги поддържат. За мен е значимо да има устойчиво ръководство на страната. Искам бизнесът да е спокоен, а той ще е подобен, когато има ясно ръководство на страната “, изясни Борисов.

Премиерът към момента не е отговарял на въпроси на медиите след изборите, които завоюва, само че е на път да изпусне властта. В изборната нощ той имаше едно лъчение във Facebook, снимано на. Сега направи монолог и пред министрите си.

В сряда Борисов помоли “най-колегиално “ Трифонов “ да стартира да прави състава на държавното управление, кой ще е ръководител на Народното събрание, на комисиите, министри, зам.-министри. От изявлението на премиера се разбра, че той е срещу свикването на нови избори.

“Да приемем вид нови избори – тогава хората, работещите хора и бизнесът, които в огромната си част гласоподаваха за нас, ще видят тяхната безнаказаност и боязън. Защото е доста елементарно да критикуваш и намираш недостатъци. Всички анти-ГЕРБ, анти-СДС имат опция за голямо болшинство в Народното събрание. Ако не го създадат, това значи, че те желаят да хвърлят страната в безпорядък и това демонстрира, че не са способни да ръководят “, сподели Борисов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР