Ние независимо избрахме тези сделки и продукти, защото ги харесваме

...
Ние независимо избрахме тези сделки и продукти, защото ги харесваме
Коментари Харесай

15 най-продавани продукта в Amazon, които ще ви помогнат да се приспособите към лятното часово време

Ние без значение избрахме тези покупко-продажби и артикули, тъй като ги харесваме и считаме, че може да ви харесат на тези цени. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

Колкото и да оценяваме по-дългите дни, които получаваме поради лятното часово време, адаптирането към смяната тутакси може да бъде много предизвикателство. Не единствено, че загубихме един час сън през вчерашния ден, само че в този момент би трябвало да ставаме, когато на открито е още мрачно. Сякаш ставането в понеделник заран към този момент не беше мъчно. Ако лятното часово време отхвърля утринната ви рутина, събрахме някои най-продавани артикули в Amazon, които може да имат значение.

Например, когато ви е мъчно да останете будни заран, приготвянето на здравословна закуска може да наподобява като скучна работа. За благополучие, артикули като машината за сандвичи за закуска Hamilton Beach и Dash Deluxe Sous Vid...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР