Ние не виждаме решение в нови избори. Приблизително същите политически

...
Ние не виждаме решение в нови избори. Приблизително същите политически
Коментари Харесай

БСП не вижда изхода от кризата в нов вот

" Ние не виждаме решение в нови избори. Приблизително същите политически сили в почти същата съразмерност ще би трябвало да решат същите проблеми. " Това съобщи пред БНР депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков.

Според него съществува огромен риск това да не са следващите избори, а страната да влезе в серпантина от избори.

Божанков уточни, че Българска социалистическа партия има ясна позиция. Партията ще направи всичко по силите си да сформира държавно управление, в случай че получи третия изследователски мандат, безапелационен бе социалиста.

" Със сигурност няма да преговаряме с ГЕРБ и Движение за права и свободи, няма по какъв начин с тяхна поддръжка да се борим против модела на ръководство, който те въплъщават. С самостоятелните депутати, с Има Такъв Народ, Политическа партия и Демократична България не сме прекъсвали разговора. Българска социалистическа партия съумя да резервира в този мандат положителните си връзки с всички. Ако получим третия мандат, това ще е главният ни капитал, с който разполагаме - положителните връзки с всички сътрудници ", сподели още националният представител.

По думите на Божанков, в случай че се търси ръководство без ГЕРБ и Движение за права и свободи то наложително ще бъде съдружно. " Надявам се Политическа партия да погледнат съществено да погледнат на обстановката, тъй като тя е сериозна. Има Такъв Народ позволиха тази неточност - подведоха се тогава и три пъти отидохме на избори, с цел да схванат, че желанието и действителността се разминават от време на време ", добави Божанков.

Българска социалистическа партия държи на кабинет с третия мандат, с цел да не бъдем хвърлени в безпорядък, съгласно Филип Попов

Има късмет за държавно управление на левицата, счита Проданов.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР