Ние не настояваме и не притискаме никого. Единственото, което изискваме

...
Ние не настояваме и не притискаме никого. Единственото, което изискваме
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Има голямо напрежение, както от ГЕРБ, така и от ДПС

Ние не настояваме и не притискаме никого. Единственото, което пожелаваме е законът да бъде спазен. Министерски съвет са длъжни по закон да внесат в националното заседание план на бюджет до 31 октомври.

Това съобщи ръководителят на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров пред Българска национална телевизия във връзка настояването да се задължи служебният кабинет да внесе нов бюджет за следващата година.

" Рисковете са големи. Това в действителност не е удължение на бюджета, а удължение на избрани ограничения, което значи, че в обстановка, в която сме имали рекордна инфлация, това, което ще забележим през идната година е едно ограничаване на бюджетните средства. А държавното управление няма да има опция да оперира с бюджета ", добави той.

По тематиката за изявеното предпочитание на ГЕРБ да имат партньорство с " Демократична България ", Гюров съобщи: " Много разнообразни сигнали се усещат в Народното събрание. Има огромно напрежение, както от ГЕРБ, по този начин и от Движение за права и свободи. Това, което виждам е, че ГЕРБ с опасяват да извадят Движение за права и свободи от дрешника и да ги официализират като техен сътрудник. Големият залог тук са локалните избори, по тази причина е драмата към изборния кодекс. "

Той посочи, че повода от " Продължаваме промяната " да предложат кабинет на малцинството е, че България е изпаднала в безвремие.

" Повдигаха се тематики, които не са свързани с дневния ред на българските жители. Тупкаше се топката. Извиваха се ръцете. Партиите на статуквото работят като политически терористи, които желаят поддръжка за техния кабинет, в подмяна на отстъпки във връзка с хартиената бюлетина и други ", посочи Андрей Гюров.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР