„Ние не мълчим и ГЕРБ вече си отиват. Управляващите владеят

...
„Ние не мълчим и ГЕРБ вече си отиват. Управляващите владеят
Коментари Харесай

Йончева в Кресна: Има алтернатива, ГЕРБ вече си отиват

„ Ние не мълчим и ГЕРБ към този момент си отиват. Управляващите владеят медиите и това се вижда в Европейския съюз. Само преди 10 години бяхме на едно място с Франция по независимост на медиите. " Това съобщи лидерът на листата на "БСП за България " за евроизборите Елена Йончева по време на среща с обществеността в Кресна.

„ Ако истината се изрича задоволително мощно, тя има мощ. Дори сътрудниците на ГЕРБ в Европа не могат да не вземат отношение по голямата корупция в България”, съобщи още тя. Йончева изрази мнение, че ГЕРБ разчитат на операции посредством медиите и че страхът на хората идва от това, че против тях се вадят бухалки.

По думите ѝ незащитеният човек не знае дали няма да остане без работа, в случай че надигне гласа си против несправедливостта.



„ Опитваме се да даваме публичност на нередностите у нас. България е болна, само че не безнадеждно и има опция. Левицата ще бъде мощна в Европейския парламент”, безапелационна бе тя. Йончева сподели, че с сътрудниците ѝ е ще осъществят обществената стратегия за минимална европейска пенсия и минимална европейска заплата. „ Има стратегии - младежка, детска гаранция, просветителна стратегия, които ще дадат на младежите възможост да се осъществят и ние ще ги реализираме”, сподели тя.

„ Когато имаш човек, който 10 години ръководи и не го е грижа за хората, преди всичко, значимостта на тези избори е за България”. Йончева посочи, че Българска социалистическа партия ще разчита на европейската прокуратура.



„ След тези изборите ще има предварителни парламентарни избори, след които бандата на Борисов ще се разпадне. Тя към този момент стартира да се разпада, тъй като хората видяха, че това е машина за грабеж”, добави тя.

Йончева сподели със страдание, че младежите напущат България, всеки втори българин е на границата на бедността, а икономическият ни напредък е напредък на разрастващите се страни, който подсигурява бедността и на идващите генерации.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР