„Ние настояваме за конституциония статут на българите в Таврия и

...
„Ние настояваме за конституциония статут на българите в Таврия и
Коментари Харесай

Костадинов изумен от Петков: Разкрил тайна операция за спасение на моряците и ги застрашил

„ Ние настояваме за конституциония статут на българите в Таврия и Южна Бесарабия “, съобщи на брифинг водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Той съобщи, че желае съответен отговор от украинския дипломат. „ Наглото му държание довежда към този момент до преименуване на български улици. Не се обръща внимание на казваното от американския дипломат “, добави Костадинов и съобщи, че българите заслужават локалния си суверенитет в Украйна.

Според него военна помощ не се изнасяла директно, а през компании към други страни, изясни Костадин Костадинов, като посочи, че от партията са за филантропична помощ, само че държавното управление не изпраща пари като държавна помощ.

Костадинов повтори казаното в зала, че на мирния протест за Украйна е имало профашистки обединения като " Азов ". Той призна за съветски флагове на техните прояви.

„ Кога грандоядите от Клуб Z, които са американска радиоточка, ще си сменят името “, попита Костадинов.

Според водачът на „ Възраждане “ гърците саботират интерконектора и той се съмнява, че връзката ще е подготвена до края на годината. Тя подсигурила едвам 30 % от нужния ни газ, а огромна част от него също била съветска.

Българското държавно управление не може да подсигурява сигурността на българските жители - нито физическа, нито икономическа, сподели Костадинов.

Заради цялостната управническа импотентност на държавното управление от " Възраждане " щели да желаят оставката на кабинета от „ Възраждане ".

Костадинов упрекна Кирил Петков, че е изнесъл секретна информация и името на генерала, който провежда специфична интервенция за евакуирането на българските моряци в Мариупол. „ Не е свършило, какво разгласяваме през днешния ден “, попита Костадинов.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР