Ние може би сме единствената държава в Европа, в която

...
Ние може би сме единствената държава в Европа, в която
Коментари Харесай

Генерал Мутафчийски: На път сме да провалим всичко - никъде в Европа няма такова движение по улиците

Ние може би сме единствената страна в Европа, в която има такова придвижване по улиците, на път сме сами да провалим всичко. Това сподели ръководителят на Националния действен щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски пред предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.
" Истински съм угрижен от хубавото време. То предизвика доста хора да не помнят инстинктите си за самозапазване и да излязат на открито и се движат на тълпи, което е доста рисково. Ние може би сме единствената страна в Европа, в която има такова придвижване по улиците. Навсякъде градовете са пусти, в България – все по-пълни. И то в последни няколко дни. До преди няколко седмици бяхме пример за цяла Европа, в действителност беше пуста София, беше пуста България. Точно поради това имаме положителни резултати. Сега сме на път сами да провалим всичко ", сподели той.
" Това разколеба доста хора, че изобщо такова животно като ковид няма и методът на говорене в обществото също е доста значим. Появиха се толкоз доста хора, които въпреки всичко феновете им имат вяра и отправяха неверни послания. На това сме очевидци все по-често. Няма единност в обществото ", обърна внимание ген. Мутафчийски.
" Аз съм от групата, която счита, че дадоха ограниченията резултат, тъй като главната цел на тези ограничения беше държи невисок % на инфектирани, с цел да може здравната система да поеме всички нуждаещи се от здравна помощ, обвързвана с коронаинфекцията. Това е реалност. В момента няма нито един пациент, който да е оставен отвън болничното заведение, няма такива тежки решения ", добави още той.
Всичко за ковид СЛЕДЕТЕ ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР