"Ние контролираме извършването на самите превози. Единствено може да коментираме

...
"Ние контролираме извършването на самите превози. Единствено може да коментираме
Коментари Харесай

Връщат карането на полигон по време на шофьорските курсове

"Ние направляваме осъществяването на самите транспорти. Единствено може да разясняваме дали рейсовете са механически изправни и дали имат съответните документи за осъществяване на транспорт ". Това сподели инж. Дамян Войновски, заместник-директор на ИА "Автомобилна администрация " за Нова телевизия.

Той изрази вяра, че ще се вкара наложителното слагане на колани в рейсовете, тъй като има вяра, че това ще понижи броя на жертвите и вредите от ПТП-ата.

"Всички условия, които се вкарват, би трябвало да бъдат записани в закон, с цел да може да се планува глоба, в случай че те не се извършват ", добави Войновски.

"Видео регистраторите биха основали причина за понижаване на нарушаванията, откакто лидерът знае, че е заснеман през целия път. В Русия всеобщо се употребяват поради застраховките ", разясни още специалистът.

По думите му, условието да се кара и на полигон по време на шофьорските курсове може да се възвърне. "Задължително е да се кара в градска среда. Преди това е добре да се стартира на полигон, с цел да може младият щофьор да свикне с габаритите на автомобила. Не всеки е квалифициран да стартира да се учи непосредствено в градска среда ", съобщи заместник-директорът на "Автомобилна администрация ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР