Ние, жителите на Община Несебър, показахме, че сме хора с

...
Ние, жителите на Община Несебър, показахме, че сме хора с
Коментари Харесай

Николай Димитров: Благодаря ви от сърце за подкрепата

Ние, жителите на Община Несебър, показахме, че сме хора с мнение и високо вдигната глава, които държат сами ориста си в ръце, сподели новият-стар кмет 

Николай Димитров завоюва балотажа в община Несебър, откакто получи поддръжката на 56,33 % от гласувалите (6170 гласа) против 42,17 % (4619 гласа) за Иван Дашев. Това е пети мандат за Николай Димитров, който ръководи морската община от 2007 година.

Ето неговото послание след успеха:

" Благодаря ви откровено за поддръжката на провелия се втори тур за локални избори. За следващ път доказахме, че сме обединени и неподвластни на нападателни акции и следен избор. Ние, жителите на Община Несебър, показахме, че сме хора с мнение и високо вдигната глава, които държат сами ориста си в ръце.

Хора прозорливи, с ясна визия за бъдещето си и нюх към честното желание. Гордея се с вас и с това, че ви познавам! Вашата безрезервна поддръжка ме подтиква да бъда предан всеки ден на концепцията общината ни да се развива и да бъде едно положително място за живеене - за нас и за нашите деца. Място, което с обич да назоваваме собствен дом.

Бъдещето е пред нас и имам вяра, че има още доста, което да реализираме дружно! Защото само обединяването, образувано за добра цел, води до победа!

Благодаря ви от сърце! "
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР