Ние изискваме солидарност вместо Крепост Европа, приоритизиране на нуждите на

...
Ние изискваме солидарност вместо Крепост Европа, приоритизиране на нуждите на
Коментари Харесай

Евроизгледи. Новият пакт на ЕС за миграцията и убежището ще подкопае универсалните човешки права. Не от наше име

Ние пожелаваме взаимност вместо Крепост Европа, приоритизиране на потребностите на търсещите леговище и шерване на отговорността сред държавите-членки, написа евродепутатът Корнелия Ернст.

Идва по-малко от седмица преди 75-ата годишнина от Всеобщата декларация за правата на индивида, Новият пакт на Европейски Съюз за миграцията и убежището ще влезе в историята — като лиши самостоятелното право на леговище.

p> Родено от ужасите на Втората международна война, правото на леговище е заложено в законодателството на Европейски Съюз, само че през днешния ден европейските водачи са решени да го раздерат, което поражда съществени опасения за цялостното здраве на европейската народна власт и върховенството на закона.

Дали това ще стане на утрешния „ джъмбо трилог “, през целия ден на договаряния сред Европейския парламент, Европейската комисия и Европейския съвет, или през идващите седмици, наподобява, че има възходящо политическо изпитание от страна на лявоцентристки до извънредно десни, с цел да реализиран договорка за миграция...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР