„Ние инициирахме провеждане на референдум със следния въпрос „Подкрепяте ли

...
„Ние инициирахме провеждане на референдум със следния въпрос „Подкрепяте ли
Коментари Харесай

Нинова: За нас битката за децата е надпартийна, национална кауза

„ Ние инициирахме осъществяване на референдум със следния въпрос „ Подкрепяте ли въвеждане на възбрана за образование, образование и агитация, свързани с смяна на пола и с концепции за различен пол, друг от мъжки и женски, измежду деца и възпитаници в просветителната система на България? “. Оставаме непрекъснати в нашата позиция, че не бихме желали да се позволява джендър идеология в учебните заведения и измежду деца “.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на конференция в Народното събрание.

„ Днес тук е Инициативният комитет за осъществяване на референдума, които ще внесат формалната регистрация в деловодството на Народното събрание, част от нужната процедура. Инициативата е на „ Българска социалистическа партия за България “, само че в Инициативния комитет се включиха престижи, учени, юристи, лекари, психолози, спортисти – доста авторитетни и публични персони, които се ангажират с тази идея “, сподели Нинова и изрази своята признателност към инициативния комитет, както и към всички в страната, които поддържат и ще се включат в референдума.

„ За нас борбата за децата е идея. Тя е надпартийна, тя е национална и ние ще я продължим с всички сили “, съобщи Нинова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР