„Ние имаме план, който включва създаване на Агенция за Северозапада.

...
„Ние имаме план, който включва създаване на Агенция за Северозапада.
Коментари Харесай

Мая Манолова: Имаме план за Северозапада /снимки/

„ Ние имаме проект, който включва основаване на Агенция за Северозапада. Нейната цел ще е да притегля вложения и планове за развиване на региона “, съобщи във Враца Мая Манолова по време на откриването на акция на „ Изправи се! Мутри вън! “.
„ Ще върнем честността в ръководството. Ще създадем по този начин, че когато властта и институциите обещаят нещо, то да се извършва. Повече няма да се раздават пари през прозореца на джипа на премиера. Парите към този момент ще следват жителите, добави тя и напомни, че в качеството си на омбудсман е съдействала за преоборудването на едно от отделенията в болничното заведение във Враца. Манолова акцентира, че главен приоритет на обединението е повишението на приходите на българските жители. Целта ни е в края на мандата минималният месечен приход да доближи 1250 лева, а всички пенсии да се преизчислят. Подкрепата за дребните и междинните компании е идващият ни приоритет. Това, което Борисов не изиска да направи – нормализиране на пенсиите и приходите, ние ще го създадем “, изясни тя.
„ Близо 30 милиарда евро ще влязат в България от Европейска комисия по Плана за възобновяване и резистентност през идващите години. Тези пари ще стигнат до хората и до бизнеса, а не да се насочват към стиропор, бетон, асфалт и тръби. Ще служат за модернизиране на стопанската система “, сподели още Манолова.
Листата във Враца беше показана от лидера Андрей Вълчев. Втори в листата е Емил Дойнов – бизнесмен, притежател на книжарница. На трето място е земеделецът Георги Василев. След него е Мариела Стоянова, която е акушерка и е упорствала да се направи ремонт на родилното поделение на болничното заведение във Враца. Тогава здравният министър Кирил Ананиев даде обещание, че ще има ремонт, само че това не се случи.
„ Изправи се! Мутри вън! “ ще спре неизпълнението на казаното от властта, безапелационна бе Манолова.
Пети в листата е Ирена Митева – притежател на оптика, следвана от състезателката по спортна пукотевица Десислава Бойчева. На последващо място е Владимир Попов – енергетик в АЕЦ „ Козлодуй “, който показа при представянето си, че има персонален лозунг: „ Да сменим модела на Борисов! “. Последното място в листата е за Славка Цветкова, учител по британски и френски език, втори мандат общински консултант в община Хайредин.
След формалният старт на акцията във Враца при голям интерес и оживени полемики листата бе показана в градовете Бяла Слатина и Мездра.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР