Ние идваме предлагат на ДБ и Продължаваме промяната общо явяване

...
Ние идваме предлагат на ДБ и Продължаваме промяната общо явяване
Коментари Харесай

Ние идваме предлагат на ДБ и Продължаваме промяната общо явяване на предстоящите избори

" Ние идваме " оферират на Демократична България и Продължаваме промяната общо явяване на идните избори. Това стана ясно от отворено писмо на политическото придвижване, водено от Николай Хаджигенов и Арман Бабикян.

Движение " Ние идваме! " изрично дефинира като съзнателно основан неуспех опитът за образуване на кабинет с третия мандат . Те напълно споделят паниката на съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов за отговорността, пред която е изправено нашето потомство.

Хаджигенов и Бабикян считат за разумно общото явяване на идния ексклузивен парламентарен избор.

Антикорупционна коалиция, сплотяваща общите благоприятни условия, потенциал и воля, е виновният метод да се надигнем с лице против мафиотизацията на страната, икономическата и обществена рецесия, както и външнополитическите опасности в изискванията на война, водена от режима на Путин, акцентират от " Ние идваме! ".

Политическото придвижване показва убеждението си, че ролята на жителите, занимаващи с политика, е първи да осъзнаят рисковете пред страната и да вземат ограничения, преди рецесията да е засегнала всички жители на България.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР