Ние доказахме на себе си и на другите, че Путин

...
Ние доказахме на себе си и на другите, че Путин
Коментари Харесай

Юлия Навалная: Доказахме на себе си и на другите, че Путин не е н...

" Ние доказахме на себе си и на другите, че Путин не е нашият президент. Ние не сме го избирали ", безапелационна бе Навалная за протестната акция " По обяд против Путин ", която се организира в неделя, последния ден на президентските избори в Русия, когато Путин бе избран отново за държавен глава на страната.

 

Припомняме, че на 13.03.2024 година вдовицата на водещия критик на Кремъл.

" Владимир Путин не е политик, а разбойник. Алексей Навални стана толкоз прочут в Русия и толкоз ненавиждан от Путин, тъй като през цялото време на своята битка той приказва за Путин и неговото обграждане като за бандити, които са завзели и употребяват властта само в името на личното си обогатяване и осъществяване единствено на персонални упоритости.

 

Погледнете на Путин като водач на мафиотска формация - и ще разберете неговата свирепост, неговия цинизъм, склонността му към насилствени дейности, любовта му към вулгарния разкош и готовността му да лъже и убива. Всичките му приказки за вяра, история, просвета и политика могат да подведат западния фен. Но в Русия всички знаят, че бандитите постоянно са обичали да носят огромни кръстове, да театралничат в църквите и да се показват за борци за най-висшата правдивост и обичайни полезности, които съгласно тяхното схващане се свеждат до жестокия кодекс на професионалните нарушители ", уточни Навалная.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР