Ние болници не може да станем. Искаме да помогнем на

...
Ние болници не може да станем. Искаме да помогнем на
Коментари Харесай

От бранша разкриха готови ли са хотелите да се включат в битката с пандемията

Ние лечебни заведения не може да станем. Искаме да помогнем на обществото, страната и министерството, тъй като изпитват проблеми по отношение на минуса на кревати. Това съобщи за Нова тв Веселин Налбантов, зам.-председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.

"Готови сме да предоставим базата под някаква форма, само че отново споделям - лечебни заведения не можем да станем ", добави Налбантов.

"Хора, които да карат карантина тук - това може да се случи единствено след диалози с министерството. Нашите бази в доста връзки са доста по-добри от болничните стаи. Нашата база е на равнище ", съобщи още той.

"Ако се наложи да настаняваме медсестри, фелдшери и така нататък, може да потърсим съдействието на страната ", посочи хотелиерът.

Запитан какви средства чакат от страната, той съобщи: "Ние към този момент договорите сме за следващата година с интернационалните туроператори сме ги подписали без значение от ситуацията. Всеки, който разгласи себе си за карантиран хотел, ще понесе негативи. Ето за какво би трябвало да обсъдим обстановката с страната ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР