Ние българите си получихме това, което си търсехме. Животът ще

...
Ние българите си получихме това, което си търсехме. Животът ще
Коментари Харесай

Борисов: Животът ще ни го върне за телешкия възторг по партията на промяната

Ние българите си получихме това, което си търсехме. Животът ще ни го върне за телешкия екстаз по партията на смяната. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов при включване онлайн във Фейсбук във връзка абсурда с Кирил Петков в Народното събрание поради точката за намаляването на нездравословните излъчвания в енергетиката от Плана за възобновяване и резистентност. 

Той упрекна договарянията на " Продължаваме промяната ", които ще имат съществени последици за България.

" Така си дадохме мощностите, без да имаме заместващи такива. На нас ни би трябвало да понижаваме енергоемкостта на българските консуматори. Санирането е най-хубавата обществена политика. Мачът е свирен, това е завършено. Енергетиката на България през 2025 година ще се трансформира във вносител и в случай че си го представим през днешния ден, това е автоматизиран режим на тока.

Това са предложили Кирил Петков и Асен Василев. Ние, българите, си получихме това, което си търсихме. При най-хубавата сметка, при 2019 година, както е базовата, както написа в контракта са над 2-3 хиляди мегавата. В най-хубавият случай ще остане дребната американска централа при тези сметки. Не можем да се сърдим на комисията, тя е водеща за зелената договорка. Една дума няма да чуете да кажа против комисията ", съобщи Бойко Борисов.

" Така преди време си дадохме четири реактора. В живота всичко се заплаща. Да забележим след 2025 година по какъв начин ще устоят металургичните предприятия. Надали на Румен Радев ще му е прелестно по време на служебното държавно управление да му закичат закриването на енергетиката ", добави эоще Борисов.

" 2025 година централите ще бъдат спрени, ще внасяме ток и водещата ни роля завършва ", съобщи водачът на ГЕРБ.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР