Нидерландия победи Полша с минималното 1:0 в един от най-любопитните

...
Нидерландия победи Полша с минималното 1:0 в един от най-любопитните
Коментари Харесай

Нидерландия срази Полша, Италия се препъна срещу Босна и Херцеговина

Нидерландия победи Полша с минималното 1:0 в един от най-любопитните мачове, играни довечера от шампионата Лига на Нациите. " Лалетата " владееха самодейността през първото полувреме, само че до единственото попадение в срещата се стигна едвам в 61-вата минута. Ханс Хатебург насочи топката паралелно на вратата, а Стивън Бергвайн бе на вярното място и означи за 1:0.

Двубоят бе управителен напълно от българска съдийска бригада, водена от Георги Кабаков, с асистенти Мартин Маргаритов, Деян Вълков и четвърти арбитър Никола Попов.

Италия и Босна и Херцеговина не излъчиха победител и приключиха 1:1 в среща от същия поток в Лига А на конкуренцията. Гостите поведоха в 57-мата минута с гол на Един Джеко, а 10 минути по-късно Стефано Сенси съумя да изравни.

В най-резултатния дуел за вечерта Чехия победи като посетител Словакия с 3:1 и излезе отпред в класирането на своята група. Головете осъществиха Владимир Цоуфал, Боржел Дочкал от дузпа и Михаел Кръменчич, а единственото попадение за словаците пристигна в 88-мата минута, маркирано от Иван Шранц.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР