Ничия актьорска кариера не започва с главни роли и звездни

...
Ничия актьорска кариера не започва с главни роли и звездни
Коментари Харесай

Пътят към Холивуд минава през веригите за бързо хранене

Ничия актьорска кариера не стартира с основни функции и звездни заплати. Обикновено всеки извървява някакъв " бодлив " път и натрупва опит, до момента в който стигне до мечтаната работа или получи гласност. Така е и с доста от известните имена, които знаем от екрана.

 Снимка 389574
Източник:

Преди да се трансформира в най-възхитителния мъж в Холивуд, Брат Пит е учил публицистика, само че приключва следването си и без да приключи. След това е продавал хладилници, бил е водач на лимузина и е карал известни персони. Носел е и костюм на пиле във верига за бързо хранене.

 Снимка 389578
Източник:

Мадона е сервирала в Dunkin Donuts в Ню Йорк преди да стане съумяла поп изпълнителка.

 Снимка 389581
Източник:

Кени Уест е сгъвал облекла в GAP преди освен да стане рапър, само че и продуцент.

 Снимка 389596
Източник:

Джордж Клуни е бил отритнат на прослушване за Reds Baseball Team в Синсинати. Той не приключва даже гимназия, а стартира да работи като продавач на обувки и в тютюнева фабрика.

 Снимка 389597
Източник:

Ролята на Рейчъл в сериала " Приятели " идва откакто Дженифър Анистън е била сервитьорка, телемаркетинг сътрудник и пощальон на колело.

 Снимка 389598
Източник:

Том Круз прави опит да стане духовник. Бил е пазач и едвам по-късно става звезда с кино лентата " Роден на четвърти юли " и взе участие в популярния екшън " Мисията невъзможна ".

 Снимка 389601
Източник:

Изненадващо е, че Джерард Бътлър има тапия за юрист, само че е уволнен от първата си работа по специалността. Оттогава не е практикувал.

 Снимка 389602
Източник:

Чаровната Рейчъл Макадамс пък е работила в McDonald`s, с цел да си заплаща сметките.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР