Независимо успехите, които жъне през тази година, Ник Кирьос все

...
Независимо успехите, които жъне през тази година, Ник Кирьос все
Коментари Харесай

Мачът приключи, но враждата продължи: Кирьос с нови провокации към Рууд

Независимо триумфите, които жъне през тази година, Ник Кирьос въпреки всичко не може изцяло да потисне напълно чертите от характера си, поради които му се носи славата на " неприятното момче на тениса ", и в днешния дуел против Каспър Рууд станахме очевидци на следващото неспортсменско държание от страна на канбереца. Опитът за провокация на Ник обаче не " сработи " и в последна сметка дуелът завърши без замяна на реплики, въпреки въпреки всичко атмосферата на корта да беше наелектризираща в хода на целия дуел.

В обществените мрежи двамата състезатели си размениха обидни реплики преди да излязат на корта, само че във вчерашния мач посред им тенисът бе на напред във времето и те изцяло загърбиха разликите. След като подвигна победоносно ръце обаче Кирьос не пропусна да предизвика своя съперник, но Рууд се сбогува с феновете по трибуните и напусна корта тихомълком, без да отвръща на репликата " Не слушам нито дума от теб в този момент ".
View this post on Instagram

В идващия кръг следва Кирьос да се изправи против различен представител на топ 10, а точно младата италианска вяра Яник Синер. В първия между тях мач те следва да си оспорват място на четвъртфиналите в Индиън Уелс, като дуелът дава обещание да бъде повече от забавен и сигурно ще предложи първокачествен тенис на почитателите.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР