Независимо какво правителство има и ще има, България не може

...
Независимо какво правителство има и ще има, България не може
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: Наивността и неопитността не са извинение при взимането на решения за Северна Македония

Независимо какво държавно управление има и ще има, България не може да промени позицията си във връзка с районен съд Македония. Това съобщи пред БГНЕС евродепутатът и заместник-председател на ЕНП Андрей Ковачев, който е един от най-хубавите познавачи на българо-македонските връзки.
" Страната-кандидат РСМ би трябвало да съблюдава главните човешки права и демократични правила. Тя би трябвало да подсигурява недискриминация и да сътвори социална атмосфера, свободна от диалект на ненавист. Българите в РСМ не би трябвало да живеят в боязън, че няма да намерят работа и ще бъдат обект на обиди и закани ", сподели Ковачев. Той акцентира, че наивността и неопитността не са опрощение при взимането на решения по въпроса за РСМ.

" Да, значими са и стопанската система и инфраструктурата и енергетиката, само че най-важно е да се преодолеят разединението и омразата от предишното. За страдание " дълбоката страна " в РСМ работи против това. Наивността и неопитността не са опрощение. Поддаването на непознат напън за приемане на неприемливото е изменничество. Единството най-малко по тази тематика би трябвало да се резервира! Нямаме право в името нашите предшественици и децата ни да се поддаваме, на какъвто и да е, от където да било, напън! ", безапелационен е евродепутатът Андрей Ковачев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР