Независимо дали ще е момче или момиче, бебето на принц

...
Независимо дали ще е момче или момиче, бебето на принц
Коментари Харесай

Хороскопът на бъдещото кралско бебе: ето какво вещаят звездите за детето на Меган и Хари

Независимо дали ще е момче или момиче , бебето на принц Хари и брачната половинка му Меган ще бъде смело и самоуверено , а по-търпеливият родител ще бъде бащата, заяви Ройтерс, базирайки се на американска астроложка.

Ако херцогиня Меган роди в края на април или първата седмица на месец май , бебето ще е зодия Телец . Ще се намесят и някои огнени астрологически детайли. Юпитер е посред пренос към Стрелец, а Венера ще навлезе в Овен идната седмица, изясни астроложката Карис Милона.

"Очакваме да се роди дете с доста екстровертни , огнени, дръзки черти и искра на суперзвезда ".

Виж още: Диетата на Меган Маркъл по време на бременността

El artista forense, Joe Mullins, estudió las más recientes fotos del Príncipe Harry con su nueva esposa Meghan para predecir como se vería un hijo de ambos. https://t.co/7WopfB9h48 pic.twitter.com/aLiOs8E9ca
— El Nuevo País y Zeta (temporal) (@RevistaZeta) October 22, 2018
Милона, която гледа също на карти Таро , сподели, че въпреки и Меган да е зодия Лъв, асцендентът ѝ е Рак. Хари е Дева с асцендент Козирог.

"Тя ще е идеалната майка, доста грижовна. Той ще е идеалният татко, виновен и честен - сподели Милона. - Но това, което забелязах в диаграмите е, че като родител принц Хари ще е по-търпелив от Меган ".

Хари и Меган не издадоха предстоящата дата за раждането на бебето, въпреки и през януари Меган да сподели, че е бременна в шестия месец. Миналата седмица двойката разгласи, че няма да заяви незабавно за щастливото събитие.

Виж още: Стилът на Меган Маркъл по време на бременността ѝ

 f Getty

Не пропускайте нашия раздел "Оферти ", в който ще откриете потребни, практични и прелестни артикули на промоция от българския пазар, особено селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

 апп Edna.bg

 апп Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР