Независимият кандидат за президент Робърт Ф. Кенеди-младши каза, че вижда

...
Независимият кандидат за президент Робърт Ф. Кенеди-младши каза, че вижда
Коментари Харесай

Робърт Кенеди-младши: Байдън е по-голяма заплаха за демокрацията от Тръмп

Независимият претендент за президент Робърт Ф. Кенеди-младши сподели, че вижда президента Джо Байдън като по-голяма опасност за демокрацията, в сравнение с хипотетичния претендент на Републиканската партия Доналд Тръмп.

В изявление за CNN Кенеди твърди, че Байдън „ е употребявал федералните организации, с цел да цензурира политическа тирада “. Изглежда, че се базира на дело пред Върховния съд, което може да повлияе на равнището на контакт сред държавни чиновници и компании за обществени медии във връзка с премахването на наличие.

Миналия месец болшинството от съдиите във Върховния съд изглеждаха внимателни във връзка с причините, че администрацията на Байдън нелегално е казвала на обществените медийни платформи да отстранят проблематичното държание.

„ Мога да посочи аргумента, че президентът Байдън е доста по-лошата опасност за демокрацията и повода за това е, че президентът Байдън е първият претендент в историята, първият президент в историята, който е употребявал федералните организации за цензуриране на политическа тирада... да цензурира съперника си “, сподели Кенеди.

„ Мога да го кажа, тъй като преди малко завоювах дело във федералния апелативен съд и в този момент пред този Върховен съд, което демонстрира, че той е почнал да цензурира “, разяснява още Кенеди.

Кампанията на Кенеди не отговори непосредствено на въпрос по отношение на правосъдния проблем, за който той наподобява се базира.

 

Инфо: Труд

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР