Независими гърци не са единни в позицията си относно Договора

...
Независими гърци не са единни в позицията си относно Договора
Коментари Харесай

Ципрас си осигури още един глас от партията на Каменос

" Независими гърци " не са единни в позицията си по отношение на Договора от Преспа. Това демонстрират постове в Twitter на досегашния министър на защитата Панос Каменос. С репликите си в обществената мрежа той жигосах двама от членовете на партията, които са част от държавното управление - министърът на туризма Елена Кундура и зам.-министърът на земеделието Василис Кокалис.
" За Василис Кокалис, въпреки и във фаза на договаряния от Китай, за неговия глас по националния въпрос, е задоволително и неговото желание за промяна на позицията, с цел да бъде отхвърлен от парламентарната група на " Независими гърци ", написа Каменос в профила си в Twitter, съобщи БГНЕС.
По-рано заместник-министърът на земеделието Кокалис съобщи посредством документално изказване от Китай, където е част от държавната делегация, че ще поддържа държавното управление на Алексис Ципрас. " Ще гласоподавам за доверието към държавното управление ", споделя Кокалис.
Кокалис, дружно със своята съпартийка министъра на туризма Елена Кундура, е част от държавна делегация в Китай. Министърът на туризма към този момент съобщи, че поддържа държавното управление, след което Каменос през формалния си профил в Twitter я в профил от депутатската група на " Независими гърци ". Двамата министри от " Независими гърци " не участваха на конференцията в Панос Каменос през вчерашния ден, с която той изтегли партията от ръководството - поради новото име на Македония.
По-късно тази седмица следва избор на доверие на държавното управление в гръцкия парламент, както и гласоподаване за ратификация на Договора от Преспа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР