Нейно Величество кралица Елизабет Втора може да се пенсионира след

...
Нейно Величество кралица Елизабет Втора може да се пенсионира след
Коментари Харесай

Скоро Великобритания може да има нов монарх

 Нейно Величество кралица Елизабет Втора може да се пенсионира след 18 месеца и да отстъпи трона на сина си – принц Чарлз, пишат медиите на Острова. След 18 месеца английската кралица ще навърши 95. На тази възраст от кралските си отговорности се отхвърли и брачният партньор й – принц Филип.

Принц Чарлз е една стъпка по-близо до трона, откакто сподели, че може да се държи като същински монарх, разяснявайки абсурда към брат си – принц Андрю, настояват източници, близки до кралското семейство. Той е именуван " Кралят в сянка ", откакто потвърди, че ловко може да се оправи с " злополуката, която принц Андрю провокира с изявлението си пред Би Би Си ". 

Визита на принц Чарлз и Камила нанесе заплашителен удар на монархията, желаят да я анулират Според английските медии, след 18 месеца най-големият наследник на кралицата ще поеме ролята на " принц регент ", като по този метод ще поеме и всички отговорности на кралицата. 

" Скандалът към Андрю и Епстейн даде опция на Чарлз да се намеси и да покаже, че може да ръководи ", споделя източник пред The Sun. Кралицата последователно понижава броя на обществените задължения, на които участва. От 332 през 2016 година, през 2018 година те към този момент са към момента впечатляващите 283. Междувременно тези на принц Чарлз се усилват – 507 през тази година.   

След завръщането си от Нова Зеландия и Соломоновите острови, Чарлз се насочи право към имението на кралицата Норфолк, с цел да посети принц Филип. Предполага се, че двамата ще обсъдят бъдещите дейности на кралското семейство, свързани със абсурда към принц Андрю. 

71-годишният Чарлз е престолонаследник на английския престол. Следващи по линията са синът му Уилям и внуците му – Джордж, Шарлот и Луи. В случай че стане монарх, се чака да одобри името Чарлз III.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР