Неясно как, защо и на какъв принцип, но през известно

...
Неясно как, защо и на какъв принцип, но през известно
Коментари Харесай

Лудост! Това парче е на път да срине Gangam style и Despacito

Неясно по какъв начин, за какво и на какъв принцип, само че през известно време в интернет се появяват музикални части, които карат потребителите да полудеят. Такива бяха "Gangam style " и "Despacito ", по които целия свят пощуря... безусловно!

След големия триумф, който тези два трака пожънаха, в този момент в мрежата се появи още един, който е изцяло допустимо да ги задмине и да се трансформира в идната щура интернет сензация с рекорден брой проявления в YouTube.

Парчето се споделя Bum Bum Tam Tam и е основано от бразилец, който се изявява под псевдонима MC Fioti.



Всъщност това е ремикс на друго парче, издадено от бразилския музикант и е взаимен план, в който, с изключение на MC Fioti, вземат участие още колумбийският артист J Balvin, американският рапър Future, английският рапър Stefflon Don и испанският артист Juan Magán.



Парчето излиза за пръв път на 15 декември 2017 година с помощта на звукозаписнитe компании Island Records и Universal Music.

Новите звезди живеят в Сао Пауло, а парчето им към този момент има 740 106 520 проявления в YouTube.



Дали ще съумеят да завладеят сърцата и мозъците на меломаните по света, по този начин както направиха южнокорееца PSY и пуерториканеца Luis Fonsi... ще разберем скоро.

Междувременно, в случай че към момента не сте чули "бъдещия шлагер ", направете го в този момент:

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР