Невръстният син на мистериозната тенисистка Мирослава, която беше разстреляна заедно

...
Невръстният син на мистериозната тенисистка Мирослава, която беше разстреляна заедно
Коментари Харесай

Бомба в Lupa.bg: Детето на ранената Мирослава е от Трактора

Невръстният наследник на мистериозната тенисистка Мирослава, която беше разстреляна дружно с Алексей Петров, е наследник на някогашната барета. 4-годишното момченце не просто се споделя Илия - кръстено е на бащата на Трактора, а е и безусловно копие на някогашната барета. Колеги на Мира от ВМА разкриха само пред Lupa.bg детайлности към произхода на дребния сладур.

Преди към петилетка Мирослава мистериозно изчезнала от работното си място. Когато се завърнала, щастливо декларирала, че е станала майка. Тъй като не било известно да е имала мъж до себе си, Михайлова декларирала първо, че е родила от донор.

По-късно сменила версията си и твърдяла, че хлапето е осиновено. Няма обаче никакви данни Мира да е тръгвала по комплицирания юридически път на осиновяването, още повече, че у нас то е извънредно мъчно за уединен родител.

Колегите на Михайлова споделиха още, че имат съмнения дали рехабилитаторката не е употребила сурогатна майка, с цел да подари Трактора със наследник, за което той мечтаел от десетилетия. Все отново когато детето се ражда, тя е на дсостолепните 44 години.

Ситуацията напълно заплита проблема с наследството на Алексей Петров. Съпругата му Мариана Игнатова Петрова, за която се дами през 1986 година, няма формален бракоразвод с него. Ива Павлова е друга жена в живота на убития, двамата имат щерка - Диляна. Така в битлата се намесва и дребният Илия, за който не е ясно дали е припознат.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР