Невинаги е лесно да сте сигурни, че сте в мислите

...
Невинаги е лесно да сте сигурни, че сте в мислите
Коментари Харесай

Как да направите така, че да ЛИПСВАТЕ на мъжа, който ви вълнува

Невинаги е елементарно да сте сигурни, че сте в мислите на мъжа и че му липсвате, когато не сте наоколо. На доста дами даже им се желае да провокират това чувство за липса у мъжа на фантазиите си. В този случай, огромна част от дамите допускат неточности, които в последна сметка водят до още по-голямо отдалечаване сред тях и въпросния мъж. За да избегнете това, би трябвало да знаете по какъв начин да го извършите още през цялото време, по време на етапа на съблазняване във връзката.

За да извършите по този начин, че да липсвате на своя мъж, би трябвало да спазвате избрани правила. Целта е да бъдете на напред във времето в съзнанието му. По този метод бързо ще забележите по какъв начин възприятието, че липсвате на някой, може да ускори любовта и да развие привличането. 

Ето и 8 метода по какъв начин да извършите по този начин, че да му липсвате
1. Позволете му да поеме самодейността
Направете по този начин, че той да е този, който ви се обажда. По този метод вие ще бъдете в съзнанието му. А мъжете обичат преследването, когато става въпрос за началото на една връзка и флирт. Една от техниките, които работят най-добре, когато става въпрос за връщане на някогашния или за привличане на нов сътрудник, е правилото за отвод от контакт. За някогашния ви това е моментът, в който прекъсвате всички контакти, с цел да го накарате да желае да си ви върне.

Адаптирайте този инструмент към сегашната си обстановка и ще можете да накарате мъжа, от който се интересувате, да усети вашата липса и да се влюби във вас. Като му дадете опция да поеме самодейността да ви преследва, ще постигнете двоен резултат. Ще разберете, че той се интересува от вас, и ще разберете, че в действителност желае да бъде по отношение на вас. Освен това ще му дадете опция да разбере какво желае и той.

Ако той е непрекъснат в това да желае още срещи и да се свързва с вас, това е добър знак, че е сериозен. 
2. Не го оставяйте да си мисли, че ви има прекомерно рано
Как да го накарате да мисли за вас от самото начало? Вярвате или не, има нещо позитивно, което може да се каже за това да си поиграете на недостъпна. Това обаче не значи, че би трябвало да си играете с него в действителност.

Много дами са склонни да изпитват липса на самочувствие в някакъв миг, без значение дали е по-напред във връзката им или когато към момента са във етапа на съблазняването. Те не са сигурни дали мъжът, който харесват, се интересува откровено, или просто флиртува и играе игри. Да не приказваме за обстоятелството, че има толкоз доста клишета за мъжете, които изневеряват, че може да е много мъчно да се довериш на някого.

Така че бъдете рационални във връзка с времето, което прекарвате с него. Дръжте опциите си отворени и му позволете да ви се потвърди. Не се ангажирайте с нищо, до момента в който не се уверите, че той е сериозен. Не бързайте с връзката. Оставете я да се построява със здравословно движение, с цел да знаете, че когато най-сетне се обвържете с него, това ще е в действителност нещо хубаво и положително.
3. Не му казвайте " да " всякога
Чудите се какво да му кажете, с цел да го накарате да му липсвате? Отговорът е изненадващо къс: " Не ".  Звучи контраинтуитивно да кажете " не " на човек, когато в действителност бихте желали да прекарате време с него, само че в действителност това е добра концепция. Мъжете могат да изгубят интерес, в случай че постоянно сте на тяхно разположение, изключително при започване на връзката.

Ако желаете да сте единственото момиче, за което той мисли по през целия ден, това, че сте малко дистанцирана и недостъпна, може да ви направи още по-привлекателна в неговите очи. Постъпвайки по този метод, вие мигновено се превръщате в завладяващо предизвикателство, което значи, че той или ще би трябвало да ви преследва, с цел да влезе по отношение на вас, или ще рискува да ви загуби в ръцете на различен.  
4. Покажете му по какъв начин животът му е по-добър с вас
Понякога той ще си мисли, че не желае сериозна връзка с вас незабавно. От вас зависи да го насърчите да влага, тъй че най-хубавото, което можете да извършите, е да му покажете, че животът му е доста по-добър с вас в него.

Не единствено че изпитвате тази потребност от убеденост, с цел да се чувствате задоволени във връзката си, само че и желаете да сте сигурни, че любовната ви история продължава да се развива. Ето за какво, да го накарате да ви липсва може да се окаже същинско решение. Освен че можете да се уверите в възприятията му към вас, можете и да ги умножите десетократно.
5. Направете времето, което прекарвате дружно, необикновено, тъй че той да желае да сте наоколо повече
Както се споделя, " Отсъствието кара сърцето да се разтупти ". Когато съумеете да, извършите тъй че да липсвате на един мъж, вие превключвате играта на силите посред ви и карате по-дълбоките му усеща към вас да се развият доста по-бързо. Така че, като се уверите, че времето, което прекарвате дружно, е хубаво и че в действителност се наслаждавате на компанията си, ще си гарантирате, че той ще мисли за вас, когато не сте там.

Можете също по този начин да му напомняте за това какъв брой доста желае да бъде с вас посредством текстови известия. Например с малко флирт и обещания за идната ви среща сигурно ще накарат главата му да се завърти малко повече. Публикувайте или му изпратете фотография, с цел да го накарате да мисли за вас и единствено за вас.  Той ще желае да прекарва повече време с вас и ще чака с неспокойствие времето ви дружно. Това може да работи и при връзка от разстояние. 
6. Избягвайте да се свързвате с него прекомерно постоянно
Това е част от това да му позволите да поеме самодейността във връзката ви и е една от най-честите неточности, които дамите вършат при започване на нова връзка. Защото вашето „ безмълвие “ кара мъжа да ви желае, а това му демонстрира, че му липсвате. Казано по-просто, колкото по-малко присъствате, толкоз повече ще му липсвате в дълготраен проект.

Ако не му дадете тази опция, по какъв начин се допуска, че ще му липсвате? Колкото повече една жена се отдръпва или е недостъпна за мъжа, толкоз по-вероятно е той да се опита да се сближи с нея. И евентуално към този момент сте следили това събитие, когато става въпрос за флирт.
7. Изслушвайте го и му покажете, че го разбирате
Ако желаете този човек да види, че сте нещо особено и да останете на напред във времето в съзнанието му, бъдете тази, която слуша и схваща. Бъдете тази, която не наподобява на всички останали. Тук не става въпрос само за физическия аспект, макар че би трябвало да се грижите за тялото и имиджа си. В центъра на вниманието ви би трябвало да бъде сантименталният аспект. Уверете се, че когато сте дружно, в действителност изграждате прочувствена и сантиментална връзка между тях. Един мъж се усеща притеглен от някого, с който може да показа прочувствената си страна, както и физическата.

Не подценявайте значими детайли като връзката, когато желаете да създадете постоянна връзка. Въпреки че това не всеки път е мощната им страна, множеството мъже харесват, когато дамите ги изслушват. Бъдете тази, към която той може да се обърне, с цел да затвърдите качеството на връзката посред ви. По този метод концепцията, че няма да ви има наоколо, ще го накара да желае да се сближи с вас. В сложните моменти би трябвало да бъдете до него.
8. Създавайте мемоари дружно
Един от най-хубавите способи да му липсвате, е да се уверите, че времето, което прекарвате дружно, е незабравимо. Случвало ли ви се е да се усмихвате, единствено тъй като сте си мислили за специфичен миг, който двамата сте споделили? Глупава обява в обществените мрежи, която ви припомня за смешка единствено посред ви? В този миг в мозъка ви има единствено едно нещо: да го видите и да изпитате още веднъж тази наслада. Имайте това поради, когато желаете да го накарате да му липсвате.

Като споделяте и откривате нови действия дружно, ще изградите мощна връзка и ще създадете прелестни мемоари. Подобни мемоари ще бъдат от голяма важност, в случай че желаете от това да излезе една дълготрайна любовна история.

Не се колебайте да поемете самодейността и да превърнете времето, в което сте надалеч един от различен, в значима опция за по-нататъшно подсилване на връзката ви. И постоянно бъдете себе си. Не се изгубвайте в тази начална фаза на взаимоотношенията. Отпуснете се и се забавлявайте, с цел да може връзката ви да се задълбочи и получи с лекост.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР