Невинаги е лесно да разпознаем сигналите на съдбата, които ни

...
Невинаги е лесно да разпознаем сигналите на съдбата, които ни
Коментари Харесай

Знаци на съдбата, които да не пренебрегваме

Невинаги е елементарно да разпознаем сигналите на ориста, които ни предсказват събития, които ще трансформират нещо в живота ни. Всеки човек частично е екстрасенс и има интуицията даже да предсказва живота си, като постоянно това е на неумишлено равнище. Но по какъв начин да разпознаем тези съдбоносни сигнали и да ги разчетем вярно?

Да разпознаем сигналите за съдбоносни събития!

За страдание надалеч не всеки път хората могат елементарно да виждат знаците на висшите сили. Тук забавен е и въпросът от кое място идват те и какво тъкмо би трябвало да разбираме под сигнали на ориста?

На кармично равнище на практика всеки има собствен си ангел пазител, който постоянно му идва на помощ, с цел да ви защищити от грешките, които можете да извършите. Те ни оказват помощ да вземем по-лесно решенията си при редица комплицирани обстановки, когато сме изправени на кръстопът.

Освен това нашите близки умряли родственици също могат да ни изпращат такива знаци, които най-често ние виждаме в сънищата си. Близките в никакъв случай не си отпътуват вечно от нас, те живеят в сърцата ни и се трансформират в нашите ангели, които ни пазят от грешките, които можем да създадем.

Дори атеистите имат вяра в това, само че тяхната позиция малко се разграничава от мнението на вярващите. Имайки поради всички тези теории, тогава би трябвало да имаме вяра и в наличието на силите свише, които постоянно ни пазят. Възможно е даже и вашите лична вътрешен глас да ви праща сходни сигнали на ориста, които също можем да категоризираме като знаци за съдбоносни събития.

Почти всеки човек си има свои персонални суеверия, в които има вяра, като те от време на време могат да са учредени на другите национални мъдрости, предавайки се от потомство в потомство. Именно вашите персонални наблюдения и вътрешният глас могат да станат отлична основа за разчитането на тези сигнали. Причината за това е, че висшите сили могат да ни изпращат знаци по най-различни способи, които надалеч не всеки път е елементарно да видим, по тази причина е значимо да сме изключително деликатни.

Така да вземем за пример можем да ви дадем и един образец с известния френски математик Пиер-Симоне Лаплас, който е живял в 18 век. Той постоянно е ставал жертва на улични мошеници, които са го ограбили непрекъснато и вследствие на това той е решил да направи статистика, употребявайки всички събития, като надалеч не всички са били директно свързани с това. В резултат на това той е забелязал и странния факт, че става жертва на уличните мошеници единствено, когато неговите домашни чехли не са били на мястото си. По този метод наблюденията на учения са се сблъскали със странната причинност, а точно чехлите му са изчезвали всякога, преди да стане жертва на шикалкавене.

Всичко това ни навежда и на разумната мисъл, че точно някаква неведома мощ за нас, нашият ангел пазител или пък даже и просто нашата вътрешен глас ни изпращат сигнали всякога, употребявайки от време на време много странни способи да ни предизвести за редица съдбоносни събития в живота ни.

 Знаци на ориста

Разбира се, че няма по какъв начин да считаме за меродавен факт изгубването на чехлите на учения, само че въпреки всичко това е просто образец, с цел да разберем, че можем да получаваме нещо като шифровани известия свише.

Що се отнася до това по какъв начин тъкмо да се научим да виждаме тези сигнали, то тук мъчно бихме могли да ви даде съответен отговор. По-скоро вашият витален път ще ви помогне с времето да се научите да ги разчитате и да ги забелязвате, в случай че сте по-внимателни.

Един образец за такова събитие е попадането на гръмотевица в един от домовете в Северна Каролина. Това се е случило преди повече от век, като първият път всичко се е разминало и фамилията е решило, че това е съвпадане, Вторият път още веднъж се разминало всичко и те решили, че това отново е случайност. Третият път обаче бил съдбовен, като съседите са на мнение, че фамилията е трябвало да се прислуша към тези сигнали за съдбоносно събитие в живота им, като по този начин знаците свише са се опитвали да ги предупредят, само че за жалост те са ги пренебрегнали.

Дори просто закъснението за рейса ви може да ви избави живота, като доста пъти сме ставали очевидци на такива случаи, когато се случва злополука и всички пасажери умират, само че като се изключи този, който е съумял вярно да разчете знаците на Вселената или просто е просрочен и това е избавило живота му.

Тези сигнали от ориста могат да се демонстрират както нескрито, по този начин и в съня ни, като и в двата случая е изключително значимо да сте деликатни и да забелязвате даже дребните на пръв взор елементи, които са и ключът към разгадаването на тайното обръщение.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР