Невиждана е трагедията, разтърсила днес белишкото село Дагоново. Нелепата смърт

...
Невиждана е трагедията, разтърсила днес белишкото село Дагоново. Нелепата смърт
Коментари Харесай

Покъртителна драма: Пиринско плаче за невинно загиналата тази заран Фатиме

Невиждана е нещастието, раздрусала през днешния ден белишкото село Дагоново. Нелепата гибел на 19-годишната Фатиме Колашова, премазана от автомобил на кръстовище в Благоевград, ужаси всички, които я познават, осведоми struma.com.

Черната вест полицията заяви на бащата, Салих Колашов, някогашен претендент за кмет на село Дагоново и преподавател по физика в учебното заведение в Белица, където имал час по физика. Човекът безусловно се свлякъл в несвяст, писъците му огласили учебното заведение, учениците са разпуснати неотложно, описват близки на фамилията.


Фатиме била за образец в село Дагоново. Прекрасно момиче, красива и интелигентна. Снощи е била с приятелки в общежитието и се възхищавала на залеза над Благоевград. Всъщност последната и фотография е залезът над града. Часове преди да залезе неуместно и младият и живот.



Фатиме (с алената рокля и вдигнатата ръка) поведе хорото на абитуриентския си бал

Трагедията е огромна. Тя има по дребен брат, които учи в Белица. Шофьорът на товарния автомобил, прегазил Фатиме, е в потрес, в болничното заведение. Той работи във компания в Симитли.

Родителите на Фатиме пътуват за Благоевград, с цел да видят детето си.... моргата. Няма думи за описването на този нечовечен случай...

Съболезнования на опечалените близки и другари на Фатиме.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР