Невиждан интерес има от страна на феновете на волейбола в

...
Невиждан интерес има от страна на феновете на волейбола в
Коментари Харесай

Невиждан интерес за Франция - Бразилия, свършиха билетите

Невиждан интерес има от страна на почитателите на волейбола в Русе за идния мач Бразилия - Франция, който е грандиозно събитие за локалната общност. Днешният дуел от група В на международното състезание стартира в 20:30 ч. в " Монбат Арена ", като ще опълчи олимпийският първенец и вицешампионът от Волейболната лига на нациите през 2018 година.
Билетите за срещата свършиха още преди два дни, а залата, която е с съдържимост 5500 места ще бъде цялостна до дъно. Двубоят провокира съвсем нервност, като голям брой ентусиасти не престават да търсят пропуски.И двата отбора стартираха с чисти победи в първия ден на конкуренцията, а залогът е първото място в групата. Изходът на мача ще бъде решителен и за втория стадий, където резултатите от груповата фаза се зачитат.
Двата отбора имат изиграни 21 срещи, от тях 13 победи за Бразилия и 8 за Франция. Тази година обаче „ петлите “ два пъти се постановиха над " селесао ", като имат психически превес. Днес следва предстои нова борба, като букмейкърите към този момент дават преимущество на Франция.
BGvolleyball.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР