Невиждан екшън се е разиграл тази нощ в центъра на

...
Невиждан екшън се е разиграл тази нощ в центъра на
Коментари Харесай

Луд екшън! БМВ се заби в парапет след зрелищно преследване

 Невиждан екшън се е разиграл тази нощ в центъра на Бургас, при опит на полицейски патрпули да спрат БВМ за инспекция, защото е било засечено да се движи на дълги светлини в центъра на града, заяви за " 24 часа " представителят на полицията Цветелина Рандева.

Вместо да спре, лидерът продължава с мръсна газ, навлиза в пешеходния бул. " Богориди ", който води към морето, потегля надолу към постройката на общината, минава около нея и по централната ул. " Александровска " се насочва към площад " Тройката ". Там се забива в дървен парапет, на метри от водната каскада до паметника Альоша. Като по знамение няма потърпевши хора.

Полицаи откриват, че зад кормилото е 39-годишен мъж от Сливен, с който в колата пътува още един мъж. Водачът е тестван за приложимост на алкохол и опиати, като и двете проби са негативни.

Двамата мъже са арестувани за период от 24 часа.След първичния оглед на местопроизшествието автомобилът е вдигнат от площада. Предстои през днешния ден да бъде претърсен, споделиха от поицията. Образувано е досъдебно произвеждане в Първо РУП Бургас..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР