Невиждан екшън е нажежил градуса до червено в Слънчев бряг.

...
Невиждан екшън е нажежил градуса до червено в Слънчев бряг.
Коментари Харесай

Мутри от ъндърграунда спретнаха невиждан екшън на Слънчака! Пред култовия стриптийз клуб на Димо Флорината се...

Невиждан екшън е нажежил градуса до алено в Слънчев бряг. В основата на абсурда бил едно от знаковите име в българския ъндърграунд Димо Петров-Флорината, който преди няколко месеца бе задържан при зрелищна полицейска акция по обвиняване за сводничество в Банско и зимните ни курорти.

Флорината е пуснат под гаранция и очевидно, с цел да не прави нелепости се предвижва с тежка и извънредно респектираща защита.

От известно време 48-годишният пловдивчанин бил в Слънчев бряг, управлявал стриптийз бар на централната алея.



Снощи един от доверениците му – Андон Андонов, който също бе задържан при полицейската акция при започване на годината с дейностите си изправил курорта в предвоенно състояние. Андон бил нает от Димо Петров за така наречен ”викач” и самоуверено навлизал в прилежащите територии, поради което си навлякъл гнева на конкуренцията.

Снощи Андон толкоз разгневил притежателите на прилежащите питейни заведения, че те решили сами да се разправят с него.

Около 1 часа след среднощ стана ужасно. Цялата алея почерня, струпаха се куп мутри. Димо Флоритата изскочи с защитата си, с цел да ги респектира. Спекулираше с името на известни предприемачи, чиито имена повтори няколко пъти. Явно искаше да каже, че те го покровителстват” , описаха очевидци.

Проверка, направена от Флагман.бг, сподели, че не е подаден сигнал в полицията, само че екшънът би трябвало да е сниман от охранителните камери. Със сигурност обаче този на пръв взор малък случай ще е основа за други спорове в разгара на сезона, разясниха източници от курорта.

От няколко години в Слънчев бряг викачите се употребяват и за разпространяване на опиати, а полицията в предходните сезони ги прибира постоянно от алеята с друг подбор – от марихуана до кокаин.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР