Невероятно, но факт - според проучвания много хора никога не

...
Невероятно, но факт - според проучвания много хора никога не
Коментари Харесай

Секс сутринта: Защо трябва да се любите преди да излезете от леглото

Невероятно, само че факт - съгласно изследвания доста хора в никакъв случай не са правили секс заран, написа немското издание Focus. В същото време утринният секс е освен елементарен метод да започнете деня с положително въодушевление. Според учените феновете на утринния секс са и по-здрави, и по-продуктивни в работата.
"В изследване за половите привички, поръчано от уеб страницата mattressadvisor.com, са взели присъединяване 1000 души. Всичките мъже и дами, на междинна възраст 36 години били в мощна връзка и живеели дружно с колегата си под един покрив ", се споделя в обявата на изданието.
"63% от интервюираните дами и 37% от запитаните мъже са признали, че в никакъв случай не са правили секс заран. В същото време 50% от мъжете са изразили предпочитание по-често да се занимават със "сутрешен полов спорт ", само че едвам 20% от дамите за показали същото предпочитание ", се показва в публикацията.
"Не всеки от нас е подготвен да взе участие в каквото и да е начинание заран ", отбелязва създателят на обявата. "Причините за отсрочване на утринния секс може да са миризмата на тялото и неприятния мирис, разрошените прическа и подути клепачи.
"Според 50% от изследваните дами заран те просто нямат въодушевление за секс, до момента в който 35,6% показват, че нямат задоволително време заран. 32,9% са показали, че нямат задоволително сила по това време за секс ", се показва в обявата.
В същото време 45% от дамите и 53% от мъжете са разказали, че утринният секс усилва тяхната успеваемост и ги прави по-продуктивни и креативен. Освен това, респондентите, които били изключително удовлетворени от връзката си, са се занимавали със утринен секс по-често, в сравнение с други, отбелязва от своя страна Stern.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР