Невероятно, но факт! Путин праща и циркаджии на фронта.Руското министерство на

...
Невероятно, но факт! Путин праща и циркаджии на фронта.Руското министерство на
Коментари Харесай

Невероятно! Путин праща циркаджии на фронта

Невероятно, само че факт! Путин праща и циркаджии на фронта.

Руското министерство на защитата разгласи образуването на " фронтова креативна бригада " тази седмица, като посочи, че тя ще включва и циркови актьори.
-->
Британското министерство на защитата вече обърна внимание на основаването на бригадата в сводката си, отдадена на войната, в неделя сутринта, написа BBC. Според Лондон новата креативна бригада - основана след неотдавнашна акция, призоваваща обществеността да подарява музикални принадлежности на войските - е в сходство с историческото потребление на " военна музика и проведени занимания " за повишение на морала, съобщи manager.bg.

В обявата обаче се показва подозрение, че бригадата може в действителност да отвлече вниманието на войските, загрижени за " доста високите равнища на жертви, неприятното управление, проблемите със заплащането, неналичието на съоръжение и муниции и неналичието на изясненост за задачите на войната ".

Според съветското издание РБК бригадата ще се състои от бойци, мобилизирани по самодейността на президента Владимир Путин за набиране на личен състав, както и от " професионални актьори, непринудено постъпили на военна работа ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР